top of page

Over SFZZ

De stichting stelt zich ten doel het financieren van activiteiten die gericht zijn op het in sociaal opzicht optimaal functioneren van de bedrijfstak zweminrichtingen. Dat doet de stichting onder andere door de taken van de coördinatiegroep te financieren. De coördinatiegroep geeft uitwerking aan afspraken die in de cao zijn gemaakt en stelt beleid vast om de bedrijfstak zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

De stichting en de coördinatiegroep worden bestuurd door vertegenwoordigers van de werkgeversvereniging WiZZ en door werknemersvertegenwoordigers van FNV en CNV Vakmensen. Beide partijen hebben een even grote stem in de besluitvorming.

WiZZ bew.png
LOGO_CORPORATE_RGB.jpg
CNV bew.png

Sinds 1 januari 2017 behartigt WiZZ de belangen van alle werkgevers in zwembaden en zwemscholen in Nederland. WiZZ doet dat op een eigentijdse wijze als een moderne werkgeversvereniging.

De FNV komt op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Met 1 miljoen leden, jong en oud, zijn wij de grootste vakbond van Nederland. Werk jij, zoek je werk, heb je een uitkering of ben je met pensioen? Dan zijn wij er mét jou vóór jou. Sluit je ook aan en word lid.

CNV Vakmensen is een vereniging. Als lid kun je invloed uitoefenen op beleid en andere leden ontmoeten tijdens informatie- of gezelligheidsbijeenkomsten. Ook kun je actief worden voor de bond als vrijwilliger.

bottom of page