top of page
DSC_0464_bewerkt.jpg

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Maak gebruik van de vernieuwde RI&E speciaal voor Zwembaden en Zwemscholen. 

De RI&E geeft een overzichten beoordeling van de risico’s in het werk. Risico’s in het bedrijf moet je niet uit de weg gaan. Het is zinvol om bedrijfsrisico’s te inventariseren, omdat het leidt tot acties die (verborgen) knelpunten oplossen. Voor onze branche is een speciale RI&E gemaakt, helemaal toegesneden op de zwembranche en vastgelegd in de cao Zwembaden.

Ingewikkeld? Dat valt mee. Je moet er gewoon even voor gaan zitten. Belangrijk is een RI&E wél. Zo belangrijk dat de overheid de RI&E via de Arbowet verplicht heeft gemaakt voor alle ondernemers met personeel: de Inspectie SZW controleert hier dan ook op. De RI&E is een onderdeel van de Arbocatalogus en vind je hier.
 

RI&E account aanvragen 

Per e-mail kunt u een bedrijfsaccount voor de digitale RI&E voor zwembaden en zwemscholen aanvragen. Heb je al een account, log dan hier direct in.

Uitbreiding RI&E juni 2021

In de RI&E is een functionaliteit toegevoegd. Het is ook mogelijk om een rapportage te maken van “Risico’s in kaart”. Door op het icoontje      te klikken wordt er een export gemaakt naar Word. Dit betreft echter wel een .rtf bestand en geen .doc of .docx

word-file-icon-word-2016-file-icon-11553
bottom of page